Potovalna jadrnica X6 je zasnovana posebej za zahtevnega mornarja, ki si želi plovbo brez kompromisov.  Z uporabo napredne tehnologije in tehnike gradnje X6 omogoča lastniku in posadki uživanje v iskanje novih neznanih obzorij. Odlikujejo jo čiste linije in sodobna elegantna oblika, vsaka podrobnost na plovilu je izdelana natančno in premišljeno. Paluba je izdelana tako, da omogoča krmarju natančno in hitro upravljanje plovila iz kokpita. Sistem za spuščanje jader in kontrolne vrvi so speljane pod palubo nazaj v odprt kokpit, kjer je dovolj prostora za prosto gibanje. x61Dve krmili in pregledni kontrolni plošči na vsakem krmilu krmarju dajeta popoln nadzor nad plovilom. Paluba je v tiku, kar posadki omogoča varno gibanje po plovilu. Celoten kokpit pa je vgreznjen in obdan s predali za shranjevanje opreme. Dve oblazinjeni zofi in mizica v sredini preglednega in prostornega kokpita so namenjeni uživanju z družino in prijatelji. Na zadnjem delu pa je kopalna ploščad z garažo za shranjevanje do 3,2m dolgega pomožnega čolna.

V notranjosti se razprostira velik salon, ki zaradi dvignjenega stropa in stranskih oken po celem plovilu, ustvarja občutek prostornosti in svetlosti. Hkrati pa ponuja panoramski pogled in omogoča nemoteno gibanje posadke med salonom in kokpitom. Notranja oprema združuje naravne materiale, blazine na dveh prostornih zofah iz mehkega usnja in iz lesa izdelano pohištvo z vsemi podrobnostmi. Veliko je polic in omaric za shranjevanje, velika kuhinja pa vsebuje vse kar potrebujete za pripravo svojih najljubših jedi. Notranjost je možna v treh različicah, tri ali štiri kabine. Dve kabini zadaj in kapitanska kabina spredaj, z dvema kopalnicama z WC-jem, sprejmejo šest do osem gostov. Štirikabinski različici pa je ob boku dodana še dodatna kabina z dvojno posteljo.

Kombinacija najnovejše tehnologije in elegantno oblikovane notranjosti z uporabo visoko kakovostnih materialov, ustvarja prijetno bivanje in plovbo.

Tehnični podatki:

Dolžina: 19,2 m

Širina: 5,40 m

Vgrez: 3,40 m

Vodni tank: 1000 l

Gorivo: 1200 l

Motor: 119 kW/160 HP

x612 x610 x69 x68 x66 x65 x64 x63 x62