Marina Dalmacija je največja marina na Jadranu in se nahaja v neposredni bližini največjega mesta srednjega jadrana Zadra. Lokacija Marine Dalmacija je idealna za najem plovil v kolikor želite obiskati otoke v srednjem delu Jadrana, predvsem Kornate.

Marina Dalmacija se razteza na kar 35ha na kopnem in prav toliko po morju ter premore moderno infrastrukturo z več kot 1200 privezi v morju in preko 300 vezi na kopnem. Zaradi primerne globine pa lahko sprejme plovila tudi do 60m dolžine. Prav tako pa na istem mestu najdemo številne navtične trgovine, restavracije, pralnice, kopalnice z WC-ji, brezžični internet, bare, markete in veliko bencinsko črpalko, ki se nahaja pred vhodom v marino. md4

Pri izgradnji marine niso bili pozorni le na izgled, ampak so tudi poskrbeli za zaščito narave in uvale, v kateri se nahaja. Zgrajena je namreč tako, da ima tudi lastni sistem za prečiščevanje odpadlih voda.

 Leta 2015 je Marina Dalmacija prejela tudi prestižno nagrado “Turistički cvijet”, prvo mesto za najboljšo marino v kategoriji velikih marin.

Poleg velikega števila čarter podjetij, vam v Marini Dalmacija nudijo tudi servis plovil, servis motorjev, pranje in poliranje plovil, elektro servis, tapetništvo, prodajo in servisiranje elektronike in hladilne opreme, navigacijske opreme, avdio in video opreme in barvanje plovil.

Prednost vsekakor predstavlja tudi odlična prometna povezanost ter bližina regionalnega letališča Zemunik, avto ceste „Dalmatine” in železniške postaje v Zadru. V približno štirih urah ste lahko že na svojem plovilu in se podate na enkratno jadralsko pustolovščino.

md3

md2

md5

md1